Весела мавпочка

Завдяки ігровому автомату Crazy Monkey  ви знову зустрінетеся з кумедною божевільною мавпочкою, яка цілими днями раз у раз жує банани і потішається над перехожими. 

Ігровий апарат Мавпочка на http://www.vulcanigry.com/crazy-monkey/ порадує вас оновленою графікою, більш яскравим оформленням і все такими ж щедрими виплатами. Ви знову опинитеся посеред непрохідних джунглів, де вас зустріне чарівна макака, яка знає де захований скарб. З першою версією слота Crazy Monkey ви можете ознайомитися безкоштовно.

Особливості емулятора Мавпочка

В цілому, зміни в слоті Крейзі Манкі  торкнулися лише зовнішнього вигляду апарату. На п’яти барабанах все також обертається дев’ять смуг виплат, на яких розмістилися різні тропічні символи. Принцип гри залишився той же. Вам необхідно зібрати на одній лінії три і більше іконок, і ви отримаєте грошовий приз. Самі символи стали набагато яскравішим і цікавішим. Ви побачите мухомори, пурхають метеликів, райських пташок, отруйних змій і жаб.

грати

Головними персонажами слота є сама мавпа і давня маска. П’ять зображень маски збільшить ваше вкладення в 500 разів. Також цей символ має дикими функціями. Він допоможе вам складати комбінації, тим самим сприяючи вашому збагачення. В ігровий автомат Крейзі Манкі  грати безкоштовно може кожен, завдяки чому ви можете ознайомитися з нововведеннями без грошових втрат.

Бонусна гра

Як тільки три мавпочки з’являться на екрані, запуститься додатковий раунд. Ви побачите, як голодна мавпочка бродить по джунглях і смикає за ліани. В результаті вона отримує або стиглий банан, або удар по голові. У другій частині бонусної гри перед вами опиняться ящики, в одному з яких захований приз. В даному ігровому апараті є одна особливість.

Якщо ви не поскупилися, і зробили солідну ставку, ваша мавпочка отримає страховку у вигляді захисної каски, в результаті чого удари по голові їй не страшні. Як ви бачите, в Мавпочки  грати безкоштовно не менш цікаво, ніж за власний кошт.

кількість барабанів: 5;

кількість смуг: 9;

Скаттер: немає;

ваілд: є;

бонусний раунд: є;

безкоштовні обертання: немає.