Вибираємо плаття

Яке плаття може вбити, а яке підняти на п’єдестал. 

Сьогодні наш постійний експерт Олександр Васильєв розбирає вдалі і невдалі зіркові сукні і дає загальні рекомендації, які дуже знадобляться і нашим читачкам. ( Платья в клетку от Татет для всех подойдут).

«Я радий, що плаття так активно повернулося в моду, – посміхається маестро Васильєв. – Адже воно є останнім бастіоном жіночності. Тим предметом, який ще не перейшов в чоловічі гардероби. Тому, дами, користуйтеся можливістю, поки ви можете, приносьте ви більше суконь. До того ж на відміну від комплектів, що складаються з блузи та спідниці або топа і брюк, в плаття завжди є щось більш цілісне, а за рахунок цього створюється більш святковий, парадний образ. Багато зірок цікавляться, як же вибрати правильний фасон? На це я відповім так: нічого не можна вирішити без примірки. Грає роль безліч компонентів: структура тканини, обсяг сукні та особливості фігури. Але запевняю, кожній жінці під силу знайти і свій крій, і свій колір. І ви маєте повне право експлуатувати вдалий фасон. Це і буде називатися «ваш стиль». І ще один нюанс – плаття зірки повинно відрізнятися від тих моделей, що ми бачимо в натовпі. Якщо ви розумієте, що в такому вбранні можна зустріти абсолютно звичайну жінку на вулицях мегаполісу, то, навіть якщо це милий варіант, він не для зірки.

Можу дати кілька загальних рекомендацій. Обтягуючий силует носите тільки при ідеальну фігуру, дуже активний орнамент відволікає увагу від краси самої жінки. Тілесні сукні йдуть практично всім, світлі тони допомагають створити безневинний і романтичний образ. Чорні та червоні сукні, особливо зі шнурівкою, з розрізами, з гіпюровими вставками, говорять про стилі вамп і агресивності. Якщо це і є ваша мета, будь ласка – прапор вам у руки! »