Як вибрати необхіідні памперси для маляти?

Поява нового життя на світло – саме значуща подія для кожного з батьків. І нам, звичайно ж, хочеться правильно подбати про здоров’я крихти. 

Підгузник є невід’ємною частиною життя малюка і потрібно вміти правильно його підібрати. Oksana Kuzmina, Shutterstock.com Давно минули дні марлевих підгузників, коли мами наших мам усередині робили їх власними руками. Нам з вами дуже пощастило, що ми не застали тих часів. Скільки часу і сил було б витрачено на це заняття! 

Але що було те загуло, і на сьогоднішній день різні магазини пропонують нам досить різноманітний вибір підгузників різних марок. Всі бренди, що випускають підгузники, діляться на кілька видів, залежно від особистої необхідності. Юні і недосвідчені мами можуть розгубитися при виборі настільки потрібного на сьогоднішній день предмета по догляду за дитиною. Кожна молода мама і мама зі стажем повинна знати, як правильно вибрати підгузники для свого малюка і на що варто звернути увагу. Насамперед потрібно вивчити упаковку підгузників, подивитися, де саме і з чого вони зроблені. 

На які параметри дитини вони розраховані (вага, зріст), щоб не помилитися і не купити занадто великі або, навпаки, маленькі. Обов’язково варто врахувати ряд моментів:

Хорошим вибором стане підгузник, що володіє наскрізним простором для пупка або має пояс без наповнювача. Для того, щоб його можна було підігнути і пупок дихав, поки не затягнеться пупкова рана (перші півтора тижні життя малюка). Добрими підгузниками для новонароджених вважаються ті, що мають гнучку спинку і особливі застібки-липучки для маминого зручності. 

А навколо ніжок малюка обов’язково повинні бути еластичні резиночки-рюші. Вони оберігають дитину від протікань, а також не натирають ніжну шкіру немовляти і не створюють дискомфорт. Для наших хлопчиків-синочків краще вибирати підгузники на розмір більше, ну а в цілому всім новонародженим йде розмір «NеwВоrn». Практично у всіх виробників вони м’які, дихаючі і зроблені з бавовни.

Дуже важливим аспектом вибору підгузника є його властивість швидко і якісно вбирати, тобто робити те, для чого вони і призначені. Чим швидше і якісніше підгузник буде справлятися зі своїм безпосереднім завданням, тим менше ймовірність виникнення попрілості і роздратування. Фахівці називають хорошими «дихаючі» підгузки.

А лучше всего обратитись к специалистам  «Chikool». Вам помогут подобрать нужные Вам памперсы. Обращайтесь!