ЗОШ №14 Житомира перемогла в турнірі “Шкіряний м’яч – Кубок Coca-Cola” 2015/16

07-08 червня 2016 року в Житомирі на центральному стадіоні «Полісся» за підтримки ААФУ, Управління сім’ї, молоді та спорту Житомирської ОДА та ЖОФФ пройшли Всеукраїнські зональні змагання з футболу “Шкіряний м’яч – Кубок Coca-Cola” 2015/16 у старшій віковій групі.

У турнірі приймали участь 3 команди:

1. ЗОШ №14 – м. Житомир

2. «Юність ЗСШФМП «№12» – м. Чернігів

3. НВК с. Щасливе – Київська обл.

Організаторами змагання у даній групі учасників виступала Житомирська Обласна Федерація Футболу. 

За відгуками представників футбольних команд, гостей – турнір буд проведений на дуже високому рівні. 

Команди та арбітри були забезпечені проживанням в готелях «Житомир» та «Спортивний» з трьохразовим харчуванням; присутністю кваліфікованого лікаря під час ігор.

В перший день – 7 червня пройшли змагання з елементів техніки гри у футбол, а саме: жонглювання, удари на дальність, удари на точність.

Переможцями у вправах стали:

* «жонглювання» – Войтина Данило (с. Щасливе) – 314 разів.

* «дальність» – Бобровник Олег (с. Щасливе) – 41м.

* «точність» – Гречанюк Влад (м. Чернігів) – 4 рази.

Загальнокомандне I місце посіла команда Щасливського НВК; II – ЗОШ №14, м. Житомир; III – «Юність ЗСШФМП «№12».

8 червня відбулися ігри.

В першій грі зустрілись НВК Щасливе та ЗОШ №14 Житомира. Перемогу здобула Житомирська команда, за рахунком 0:1. Автор голу на 20 хв. Груша Микита. 

В другій грі зустрілись команди Київської та Чернігівської області. Гра закінчилась нічиєю (0:0). За звання переможця боролися команди м. Житомира та Чернігова. 

Перемогу команді Житомира приніс єдиний забитий м’яч півзахисником команди Гурманчук Богданом.

Таким чином, за результатами змагань переможець – ЗОШ №14, Житомира; друге місце – команда Київської області за рахунок того, що посіла перше загальнокомандне місце з елементів техніки гри у футбол; третє місце – Юність ЗСШФМП «№12», м. Чернігів.

По завершенню змагань учасники були нагородженні м’ячами «Select Campo» та «Select Contra FIFA», пляшками для води і сумками для взуття (select), щитками (select); вимпелами, грамотами, дипломами; футболками білими з логотипами змагань.