Бьорндален зіграв весілля з Домрачевою

Восьмикратний олімпійський чемпіон з біатлону норвежець Уле-Ейнар Бьорндален зіграв весілля з триразовою олімпійською чемпіонкою білоруської біатлоністкою Дариною Домрачевою. Весільний знімок він опублікував на сторінці в Facebook.

«Який прекрасний день!», – Підписав знімок спортсмен на трьох мовах: російській, норвезькому та англійською.

“For en hyggelig dag 🙂

Such a nice day 🙂
Какой прекрасный день! 🙂

На момент написання замітки пост зібрав 16 тисяч лайків і 1,2 тисячі коментарів.

Пара раніше не складалася в офіційному шлюбі, але їхні стосунки тривають вже кілька років. У 2013 році норвежець розлучився з італійською біатлоністкою Наталі Сантер, на якій був одружений майже сім років. Дітей у них не було.

У квітні Бьорндален повідомив, що Домрачева чекає від нього дитину.

«Ми не хотіли тримати це в секреті … Дуже цікаво стати батьком. У мене великий сімейний будинок, там буває багато дітей. Ми дивимося вперед, і я не можу дочекатися … Це буде абсолютно нове подія в моєму житті », – розповів спортсмен.

Пара не перебуває в офіційному шлюбі, але їхні стосунки тривають вже кілька років. У 2013 році норвежець розлучився з італійською біатлоністкою Наталі Сантер, на якій був одружений майже сім років. Дітей у них не було.

4 серпня 2015 року стало відомо, що 29-річна Домрачева пропустить сезон за станом здоров’я. Спортсменка заявила про те, що перехворіла мононуклеоз і вирішила тимчасово призупинити кар’єру, щоб повністю оговтатися від хвороби.

Для всех влюбленных, которые решили сделать этот прекрасный шаг предлагаются рестораны для свадьбы Житомир. Проведите время в хороших заведениях. Всех заочно поздравляем! Щастя вам!