Дубай в низький річний сезон приваблює туристів бонусами на проживання

Багато готелів Дубая заради залучення туристів в низький спекотний літній сезон дарують гостям додаткові ночі проживання, безкоштовно підвищують категорії номерів, додають обіди і вечері до пакету проживання, повідомляє у вівторок прес-служба департаменту по туризму Дубая.

“Дубай, головним чином, націлений на сервіс найвищого класу і п’ятизіркові готелі, але якщо з вересня по травень відпочинок тут може собі дозволити не кожен, то влітку ситуація кардинально змінюється: багато готелів дарують гостям додаткові ночі в подарунок, безкоштовно підвищують категорії номерів або додають обіди та вечері до пакету проживання “, – йдеться в повідомленні.

Хочете відправитись в Дубай чи іншу країну на відпочинок? Тоді Вам сюди – http://alvona.com/tours. Підберуть найкращу пропозицію для Вашого гарного відпочинку.

Відзначається, що в цьому році на популярність літніх пропозицій в Дубай вплинула геополітична ситуація в світі, закриття ряду напрямків, а також розширення асортименту розваг під дахом і спеціальні пропозиції від готелів і туроператорів.

Вітчизняні туроператори впевнені, що навіть відкриття Туреччини для тих же росіян матиме незначний вплив на продажу турів в Дубай. “Сезон 2016 року триває досить успішно, ми бачимо зростання приблизно на 30-40%. Саме зараз по-справжньому позначається закриття Туреччини і Єгипту, і ми прогнозуємо стабільне зростання до кінця літнього сезону”, – наводяться слова гендиректора туроператора Space Travel Артура Мурадян.

Фахівці впевнені, що Дубай не шкодує зусиль і коштів на розвиток туризму, тому тут створені всі умови, щоб комфортно провести час навіть спекотним літом: в прохолодних басейнах з терморегуляцією, в океанаріумі, музеях і ресторанах, критих парках розваг.