Куди помандрувати наприкінці літа?

Система пошуку та бронювання турів нашого сайту склала рейтинг найбільш затребуваних напрямів для відпочинку українців на серпень і вересень. У лідерах – Греція, Україна і Таїланд.

Проаналізувавши запити, що надійшли в систему пошуку та бронювання турів нашого сайту з початку року, аналітики ресурсу склали список країн, що користуються найбільшим попитом серед туристів, які планують відправитися у відпустку в серпні і вересні.

Отже, в останній місяць літа найбільше число українців хотіли б відпочити в Греції, – тури в цю країну шукали понад 105 тисяч клієнтів сайту. Їй поступилася Україна: в подорож по нашій країні збираються 95 тисяч людей, напр., багато шукає відпочинок в Трускавці. Третю позицію займає Кіпр з майже 90 тисячами пошукових запитів.

Слідом за лідерами в рейтингу розташувалися Болгарія, Туніс, Іспанія, Таїланд, – вони займають місця з четвертого і сьоме відповідно. У сукупності турами в цю країну цікавилися майже 250 тисяч туристів. А завершують топ-10 Чорногорія, Абхазія і Італія.

Цікаво, що список найпопулярніших країн для відпочинку в вересні практично не змінюється. При цьому лідером стає Таїланд, Греція опускається на друге місце, а РУкраїна на третє. Слідом розташувалися Єгипет, Кіпр, Туніс, Іспанія та Чорногорія. І в кінці списку – Італія, Болгарія і Грузія.

Аналітики нашого сайту відзначають, що пошукові запити не гарантують покупки турів за обраним напрямом. Багато туристів роблять відразу кілька запитів на дати своєї відпустки, вибираючи найбільш підходящий за ціною і якістю варіант.

До речі, на жаль, після відомих подій у Туреччині, більшість туристів покидають цю країну, а інші починають шукати інші місця для відпочинку та відпусток.