МАЗ має намір зайняти 25% українського ринку

У Києві на виставці «Агро 2016» пройшла світова прем’єра нового самоскида МАЗ 6516М9-620 у виконанні Євро-6. Це вже третя новинка в гамі нового покоління МАЗ перспективної лінійки. Тим самим МАЗ дає зрозуміти, що майбутній перехід на стандарти Євро-6, запланований на 2018 р, для заводу не стане несподіванкою.

Головна новинка стенду МАЗа – це самоскид МАЗ 6516М9-620 у виконанні Євро-6. 4-вісний самоскид оснащений не тільки кабіною нового покоління, а й новітнім двигуном Mercedes-Benz Євро-6, 476 к.с. Коробка передач – 12-ступінчаста роботизована Mercedes-Benz G 281-12 New AMT.

Але такий самоскид – це далека перспектива, а ось на цей сезон МАЗ вже почав поставляти в Україну техніку Євро-5.

Було на стенді і ще одне пропозиції для будівельників. Так, рекордний для МАЗа 60-тонний автокран КС-6576Z-1 був створений у співпраці з китайським Zoomlion. Автокран МАЗ здатний піднімати вантажі на висоту 59 м, а виліт стріли сягає 40 м. Це вже другий показ автокрана-рекордсмена. До Києва він приїхав прямо з німецької виставки Bauma-2016. 60-тонник оцінений в 230 тисяч євро, що для автокранів такої вантажопідйомності цілком адекватний цінник.

Як повідомив AUTO-Consulting директор дистриб’юторської компанії «Торговий Дім« Маз-Україна »Андрій Власенко:« Техніку Євро-5 Мінський автозавод цього року розробляє і поставляє виключно для України. На інших ринках поки діють норми Євро-4, а в ЄС – Євро-6. Але з огляду на важливість українського ринку, конструктори МАЗа в рекордні терміни готують нові модифікації вантажівок».

Як повідомив Андрій Власенко, Україна – важливий ринок для МАЗа і у білоруського виробника на цей рік великі плани з продажу. МАЗ має намір зайняти 25% українського ринку і зберегти лідируючу позицію. До кінця 2016 р обсяг реалізації досягне 500 вантажівок, навіть не дивлячись на перебої з поставками машин на початку сезону.

Автотехника МАЗ от Укревромаз – техника на любой вкус по наилучшим ценам. Покупайте МАЗ  от официального диллера в Украине. Хороших покупок.