Мешканець Житомирщини виграв смартфон від ПриватБанку (р)


На Житомирщині 20-річний Євгеній Коритко здійснив свою мрію з ПриватБанком. Хлопець взяв участь в акції “ПриватБанк дарує мрію” та виграв смартфон Samsung GT-19152 (Galaxy Mega 5.8).

“Я працюю майстром в училищі. У ПриватБанку обслуговуюсь вже дуже давно. Користувався раніше і самою послугою “Скарбничка”, єдине що не встановлював фінансової цілі. А тут прочитав на сайті банку, що є така акція і зареєструвався”, – розповів Євгеній Коритко.

Хлопець не сподівався на перемогу і був приємно вражений, коли йому повідомили про те, що він виграв.

“Навіть коли зареєструвався в акції – все одно не вірив, що зможу щось виграти, адже в наш час люди звикли вважати, що перемогу віддають родичам, рідним, знайомим. Тому не передати моїх емоцій, коли дізнався що я виграв смартфон. Такі акції дуже потрібні для українців. Я стежитиму й за іншими акціями ПриватБанку, сам буду брати участь і радити своїм друзям”, – наголосив Євгеній Коритко.

Акція стартувала з 1 травня 2016 року та триватиме до 31 серпня цього року. Кожен клієнт банку може здійснити свою мрію завдяки ПриватБанку.

Щоб стати учасником акції треба підключити послугу“Скарбничка”, встановити ціль накопичення і зареєструватись в акції. Якщо ж у клієнта вже є така послуга і визначена ціль, слід лише зареєструватись в акції. Переможці обираються випадковим визначенням. Щомісяця банк здійснює мрію п’ятьох клієнтів.

“Скарбничка” — це сервіс, який дозволяє клієнтам ПриватБанку легко та непомітно накопичити кошти, відкладаючи гроші з кожного надходження на картку; з кожної витрати з картки; округлюючи витрати до 1 грн, 10 грн або до 100 грн (решта на “Скарбничку”); регулярним переказом фіксованої суми раз на місяць.

Клієнтам ПриватБанку не потрібно ходити до відділень, підключити таку послугу можна у Приват24в банкоматі чи терміналі самообслуговування. За бажанням клієнта співробітники ПриватБанку мають змогу підключити клієнта до цієї послуги і у відділенні банку.

Для користувачів смартфонами ПриватБанк пропонує мобільний додаток “Скарбничка” як для систем Android, так іiOS. Мобільний додаток для користувачів послуги «Скарбничка» дозволяє бачити, скільки грошей уже зібрано, зручно налаштовувати умови накопичення, а також переглядати суми поповнення за місяць або півроку.

Реєструйтесь та отримайте шанс на здійснення мрії.