На Житомирщині поховають бійця АТО Олександра Яхновського

Із двома загиблими морськими піхотинцями Олександром Яхновським та Павлом Вождєвим 20 липня попрощалися у Миколаєві, йдеться у сюжеті “5 каналу“. 

Жалобну церемонію влаштували у військовій частині, де дислокується 36-та бригада морської піхоти. Попрощатися із героями прийшли військовослужбовці, волонтери та небайдужі містяни. Олександр Яхновський та Павло Вождєв одні з тих, хто не зрадив військовій присязі, вийшли з окупованого Криму на материкову Україну.

Обидва на початку АТО вирушили у складі 501-го батальйону 36-ї бригади морської піхоти боронити країну. Разом брали участь у боях у найгарячіших точках Донбасу. 18 липня не стало командира протитанкового взводу батальйону Павла Вождєва: з групою бійців потрапив під ворожий обстріл поблизу Маріуполя. В Олександра Яхновського стався серцевий напад у зоні АТО.

“Ми знаємо одне, що завдяки нашим захисникам, ми відстоїмо все-таки мир у нашій державі. Дуже шкода, що ми втрачаємо бійців, але пам’ять про них житиме вічно“, – зазначив волонтер Ігор Куцар.

Відомо, що близько 13.00 21.07.2016 в с. Скурати Малинського р-ну Житомирської обл. відбудеться поховання Олександра Яхновського.