Радіатори

Хотілося б дати кілька рекомендацій тим, хто зупинив свій вибір на батареях плоского типу:

Якщо у вашому будинку використовується опалювальна система з природною циркуляцією теплоносія, то плоскі опалювальні прилади тут будуть недоречні. Для такої системи необхідний великий обсяг теплоносія, а його в панельних радіаторах недостатньо.

А ось в опаленні з примусовою циркуляцією ці радіатори будуть працювати добре. Єдина вимога – треба правильно підібрати розширювальний бак за обсягом і циркуляційний насос по потужності.

Вибір радіатора опалення для квартири

Радіатор з регулятором

Зливати воду з опалення часто не рекомендується. Чому? З новою партією теплоносія в систему надходить кисень, який при зіткненні зі сталевою площиною радіаторів запускає процес корозії. І хоча виробники подбали про запобіжні заходи, завдавши на внутрішні площини захисну фарбу, все одно кисень зробить свій згубний дію. Підсумок – зменшення терміну експлуатації опалювальних сталевих батарей.

Самий плоскі прилади в таких приміщеннях, як ванна, туалет, кухня, душова або басейн, встановлювати не варто. Занадто великий ризик утворення корозійного нальоту.

Висновок по темі

Тепер ви знаєте, що таке плоскі радіатори. Коли про них заходить мова, ви відразу ж повинні собі уявити сталеві панелі, встановлені в систему опалення будинку. Хтось може посперечатися, що є й інші варіанти, наприклад, елементи плінтусного опалення. Не будемо заперечувати, оскільки ми розглядали традиційні опалювальні прилади і в них визначили самі плоскі зразки. На нашу думку, це нам вдалося.

Предлагаем стальные радиаторы отопления для квартиры (центрального отопления). Выбор огромный. Позаботьтесь о тепле летом. Хороших покупок.