У Житомирі в 190-му Навчальному центрі Житомирського військового інституту імені С. П. Корольова відбувся концерт

20 липня 2016 року в 190 Навчальному центрі Житомирського військового інституту імені С. П. Корольова відбувся концерт для особового складу, абітурієнтів – майбутніх першокурсників інституту та військовослужбовців військової служби за контрактом, які проходять тут фахову підготовку.

На майданчику панувала тепла, доброзичлива атмосфера, слухачі активно підтримували артистів оплесками. Концерт підготовлено силами художньої самодіяльності інституту. 

У концерті взяли участь курсанти старших курсів: Володимир Яременко, Марат Танкалбаєв. Оваціями тривалий час не відпускали з імпровізованої сцени курсанта другого курсу Юлію Шацьку, яка професійно виконала дві пісні про Україну.

Та особливо тепло майбутні курсанти підтримували своїх товаришів, які також взяли участь у заході.

Після фінального виступу керівника гуртка естрадного вокалу Віолети Осінської військовослужбовці та абітурієнти близько п’яти хвилин аплодували артистам стоячи, вигукуючи «Браво!».

Учасники концерту пообіцяли слухачам, що незабаром знову відвідають Навчальний центр з новою концертною програмою, яку приурочать зарахуванню абітурієнтів до навчального закладу та початку навчання.