В Житомирській області на пожежі 57-річний чоловік отримав опіки

6 липня о 19:05 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в шлакоблочному гаражі в м. Новоград-Волинський. До місця пригоди негайно виїхало відділення 10-ї державної пожежно-рятувальної частини у складі 5 чоловік. Пожежу виявив сторонній перехожий, він же і викликав вогнеборців.

По прибуттю до місця виклику бійців ДСНС, полум’ям було охоплено будівлю загальною площею 42 кв. м. Під час проведення розвідки всередині гаража рятувальники виявили на підлозі непритомного чоловіка. Рятуючись від пожежі, він намагався виповзти назовні, самостійно йти не міг. Бійці ДСНС винесли його на свіже повітря та викликали швидку допомогу.

Як стало відомо, 57-річний потерпілий тимчасово проживав в гаражі і при спробі самотужки загасити пожежу отримав опіки рук та тіла 2-3 ступенів важкості. Постраждалого медики доправили до Новоград-Волинського міськрайонного територіального медичного об’єднання.

Силами бійців ДСНС о 19:12 пожежу вдалося локалізувати, а о 19:25 – ліквідувати. Внаслідок пожежі вогнем знищено майно в гаражі. Остаточні обставини надзвичайної події встановлюють фахівці.