10 причин відвідати фестиваль льону на Житомирщині 27 серпня

Депутат обласної ради та власниця агрокомпанії «Зоря» Ірина Костюшко запрошує житомирян і жителів Житомирської області на Всеукраїнський фестиваль льону 27 серпня в с. Стремигород Коростенського району, що на Житомирщині.

10 причин відвідати фестиваль:

1. Фестиваль льону – це родинне свято: феєричні показові виступи на конях, театралізоване дійство, енергійна музика від сучасних українських гуртів. Для дітлахів працюватиме майданчик з яскравими аніматорами, аквагрим та конкурси.

2. Ярмарок майстрів. Буде представлено вироби з льону, продукцію майстрів народної творчості.

3. Музей вишивки із унікальним Кобзарем з льону. Для інтелектуалів працюватиме виставка унікальних виробів з льону, вишивка та книгарня.

4. Традиційна кухня з льону. Унікальними, корисними та смачними стравами пригощатимуть знавці куховарської справи.

5. Майстер-класи. Як змайструвати ляльку-мотанку, як сплести унікальний виріб з соломи чи бісеру? Усьому цьому навчать талановиті майстри сьогодення.

6. Дефіле моделей у одязі з льону. Відома дизайнерка Оксана Полонець продемонструє свою колекцію лляного одягу, який вже оцінили у Європі.

7. Гала-концерт за участю відомих гуртів. На сцені виступлять фольклорні та театральні колективи, відомі українські гурти – Los Colorados і «ТаРута».

8. Шоу від січових козаків та колективу «Княжа конюшня». Творчі та обдаровані, вони здивують трюками, завзяттям і майстерністю вправної їзди верхи. У програмі відтворять історичні епізоди нашої країни;

9. Шкільний ярмарок.

10. На фестивалі відбудеться науковий форум для аграріїв. Запрошено близько трьох тисяч аграріїв із різних областей України. Це – додаткова можливість поспілкуватись та спланувати варіанти співпраці.


Ірина Костюшко переконана, що повернувши льон, ми відродимо село! І висловлює подяку за підтримку фестивалю Житомирській обласній адміністрації, Коростенській районній адміністрації та раді.

Детальна інформація на сайті http://zorya-agro.com/ua/festival2016.html.

Прес-служба Ірини Костюшко