Де купити мийку?

Разом з кухнею або окремо? Найзручніше купувати мийку в тому ж магазині, що і кухонні меблі. 

Продавець-консультант інтернет-магазину http://dushik.com.ua/c14710-kuhonnye-moyki.html запропонує вам кілька варіантів, з яких ви будете вибирати мийку. При такому способі покупки ви застрахуєтеся від ризику, що вподобана за зовнішнім виглядом модель не підійде до вашої тумбі або стільниці за розміром, способу установки або якогось іншого параметру.

З іншого боку, вибираючи мийку в меблевому салоні, ви зіткнетеся а) з обмеженим асортиментом моделей і б) з високими цінами. Зрозуміло, що в спеціалізованому магазині, де торгують сантехнікою та обладнанням, ситуація з великою ймовірністю буде прямо протилежною. 

Критерії вибору мийки. Розмір. Він багато в чому залежить від площі самої кухні. Наприклад, в шестиметровому приміщенні буде дивно виглядати мийка з крилами, що має ширину 120 см. Місце установки. Його краще визначити в процесі покупки кухонної мебелі.Мойка може розташовуватися як в середині ряду шафок, так і в кутку.

Кількість чаш. Варіюється від однієї до п’яти, найбільш популярні подвійні і полуторні (одна чаша велика, інша маленька) варіанти. Додаткові чаші призначені, в основному, для роздільного миття посуду і фруктів / овочів.

Пам’ятайте: якщо чаш три або більше і вони знаходяться на великій відстані один від одного, доведеться встановити змішувач з висувною лійкою-душем, а він обійдеться дорожче ніж звичайна модель. Стиль. Очевидно, що мийка не повинна вибиватися із загального стилю кухні. Так, класична модель з міді явно увійде в суперечність з гладкими лакованими фасадами і «утопленими» ручками з нержавійки. Спосіб установки. Зробіть вибір між накладної та врізний мийкою. Перша кладеться поверх стільниці і тримається на ній за рахунок власних бортиків. Друга – врізається урівень з поверхнею. В обох випадках необхідна хороша гідроізоляція.