МФК “Житомир” зіграє проти ФК “Врадіївка”

Вже цієї суботи, 20 серпня, МФК “Житомир” зіграє матч 2 туру Аматорського чемпіонату України з футболу сезону 2016/2017. Гра, як і минулих вихідних, відбудеться на виїзді, а суперником житомирської команди цього разу стане чемпіон Миколаївської області ФК “Врадіївка”. Про це повідомляють на сайті МФК “Житомир”.

ФК “Врадіївка” – сильний та іменитий суперник із селища міського типу Врадіївка Миколаївської області. Команда заснована в 2014 році, але вже встигла стати Чемпіоном Миколаївської області 2015 року, чемпіоном та віце-чемпіоном Зимової першості Миколаївської області сезону 2015/16, володарем Суперкубка Миколаївської області 2015 року та півфіналістом Кубка Придніпров’я 2016 року, півфіналіст аматорського чемпіонату України 2016 року.

Команда добре укомплектована, має декілька досвідчених футболістів з досвідом ігор в першій та другій профлігах.

Навесні 2016 року ФК “Врадіївка” взяла участь в аматорському чемпіонаті України. Команда завершила груповий етап на другій позиції, програвши лише одну гру лідеру – ФК “Таврія-Скіф” в першому колі. Причому матч-відповідь врадіївці виграли. За підсумками І етапу змагань ФК “Врадіївка” стала однією з двох кращих команд, які зайняли друге місце в своїх групах і вийшла до фіналу чемпіонату.

В 1/4 фіналу ФК “Врадіївка” вибила з турніру одеську “Жемчужину”. Але в півфіналі поступилася чинному чемпіону – “Балканам”. Причому в першому матчі на виїзді команда зіграла внічию, але потім вдома поступилася 0:2.