Олександр Коцюбко запрошує житомирян на фінал «Кубку Пам’яті Небесної Сотні» у Житомирі

Житомирська обласна федерація футболу три роки підряд проводить Кубок Житомирської області на честь пам’яті Героїв Небесної Сотні. 

24 серпня 2016 року о 16-00 відбудеться фінальний матч «Кубку Пам’яті Небесної Сотні» між командами СК «Коростень» та ФК Фортуна «Андрушівка». 

Матч відбудеться на стадіоні Житомирського Агротехнічного коледжу, що знаходиться в м. Житомирі по вулиці Покровська, 96 (район Крошня).

“На превеликий жаль, ми констатуємо той факт, що героїв Небесної Сотні вже три роки немає з нами. Вони з висоти небес споглядають на те ,що відбувається на Землі ,за що вони віддали свої життя… Вмираючи вони покладали надію на те, що можливо життя іншої частини української громади стане кращим, світлішим, чеснішим, заможнішим…

«Куля в лоб, так куля в лоб!» людина яка сказала ці слова, ще живим тоді героям Небесної Сотні, сьогодні вкравши в простих українців «Золотий Мільярд» зелених папірців, насолоджується розкішним життям… А ми з вами згадуємо загиблих Небесної Сотні, вшановуємо їх пам’ять, називаємо вулиці їх іменами. Чи цього вони хотіли, чи за це віддали своє життя? Я думаю що ні, вони віддали своє життя за те, щоб ми мали достойне, забезпечене життя, щоб була знищена корупція, чиновницький «беспредел»,щоб «Закон» був для всіх однаковим, щоб Україна процвітала.

Але цього всього не сталося, навпаки, ще більше беззаконня, корупції, смерті.

І в цьому році 24 серпня, коли весь народ України відзначає 25 річницю незалежності України, ми повинні з усією відповідальністю підійти до проведення фінального матчу. І Федерація Футболу закликає усіх футболістів, тренерський склад, суддівський колектив, спостерігачів, керівництво області та міста Житомира, всіх гостей з великою шаною та відповідальністю в честь пам’яті загиблих Героїв Небесної Сотні достойно, з великою пошаною провести цей фінальний матч. Хай переможе сильніший. І кожний день свого життя ми повинні присвячувати тому щоб в нашій країні і в нашій області були знищені корупційні, мафіозні та незаконні діяння, щоб всі верстви нашого суспільства навчилися жити чесно, справедливо і цивілізовано. Цього бажали вмираючі Герої Небесної Сотні!!!”, – сказав голова Житомирської обласної федерації футболу Олександр Коцюбко.