У Житомирі бердичівлянин у під’їзді зірвав із житомирянки золотий ланцюжок

Правоохоронці затримали 33-річного жителя Бердичева за підозрою у скоєнні грабежу. Чоловік силоміць відібрав золотий ланцюжок у житомирянки. Розпочато кримінальне провадження.

Увечері 16 серпня до Житомирського відділу поліції із повідомленням про пограбування звернулась 51-річна місцева жителька. Жінка розповіла, що у під’їзді будинку незнайомець зірвав з її шиї золотий ланцюжок із кулоном.

Інформація про подію була внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Поліцейські провели низку заходів для встановлення особи та затримання грабіжника.

За деякий час працівники поліції встановили, що пограбування вчинив 33-річний житель м. Бердичева. Його було затримано у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України. Нині вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу. Триває перевірка щодо причетності затриманого до інших злочинів, вчинених на території області.

За чинним законодавством чоловікові може загрожувати до 6 років позбавлення волі, – повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.