У Житомирі скандал. Затопило підвал багатоповерхівки, вода і лайно ллється, жителі страждають, влада бездіє

Без категорії

Більше трьох тижнів у Житомирі заливає водою і лайном підвал-бомбосховище багатоповерхівки на Дмитра Донцова, 3 (колишня Адмірала Щастного).

Жителі будинку усно, письмово і в телефонному режимі зверталися в ПП “АММОНН” – приватний ЖЕК, утворений на базі КВЖРЕП №3.

Труби течуть в багатьох місцях, до яких неможливо дійти – тільки чути потоки води і лайна, а в деякі роки підвал був затоплений наполовину, що показують відмітки на стінах.

Також жителі будинку письмово зверталися до мера міста Сергія Сухомлина та були на прийомі у заступника міського голови Олександра Фещенка.

Їм тільки обіцяли, але нічим до сьогодні не допомогли і у жителів уже вривається терпець.

“Ми вирішили створити ОСББ. Проблема з підвалом роками накоплювалася в ЖЕКові, ПП “АММОНН” 2 роки бездіє, і тепер ці всі проблеми скидаються на мешканців. По всьому підвалу багато поривів труб – з однієї сторони каналізація, з іншої – водопровідні стояки. Бабусі ходять в приватний ЖЕК, їм кажуть, все, все, приберем – і нічого не роблять. Страшно жити. 21 століття. Прийшов майстер і поправляє трубу, де стікає каналізація денного стаціонару – це медичний заклад, де має бути стерильність. Він поправляє цю трубу і закріпляє її скотчем і скаржиться, що немає чим, і уходить, а воно злазить і це лайно знову проривається в підвал. Це при тому, що це місце визначене як бомбосховище. Сморід стоїть не до першого поверху, а до дев’ятого!!!! Ці проблеми були і раніше, але зараз вони набули катастрофічного масштабу. У підвал неможливо зайти, бо ключі тільки у приватного ЖЕКа і вони ці ключі нікому не дають”, – кажуть Репортеру жителі будинку.

Ось так шумить водоспад стічних вод у підвалі.

Фотографії сьогоднішнього дня.