У Житомирі визначили, хто увійде до Громадської ради при міському голові

Наразі завершується підготовка в організації постійно діючого колегіального консультативно-дорадчого органу при міському голові – Громадської ради. Цей орган гарантуватиме участь громадян у вирішенні питань місцевого значення, здійснюватиме громадський контроль за діяльністю виконавчих органів міської ради, налагоджуватиме ефективну взаємодію цих органів з громадськістю, враховуватиме громадську думку під час здійснення виконавчим комітетом Житомирської міської ради функцій і повноважень місцевого самоврядування.

На даний момент розпорядження міського голови про створення Громадської ради готується до підпису, але вже зараз стало відомо, хто саме увійде до складу Громадської ради при Житомирському міському голові. Всі ці люди – є представниками різних інститутів громадянського суспільства: учасники АТО та волонтери, представники сфер медицини, освіти, релігії та культури, а саме:

1. Отець Богдан Бойко;

2. Віталій Мельничук;

3. Юрій Журбенко;

4. Лариса Журавльова;

5. Тамара Чугаєвська;

6. Петро Авраменко;

7. Георгій Мокрицький;

8. Віктор Камлук;

9. Олег Скидан;

10. Людмила Чижевська;

11. Юлія Мороз;

12. Михайло Гузун.

Відповідний документ днями буде опубліковано на офіційному веб-сайті Житомирської міської ради у розділі «Розпорядження міського голови». З усіма біографіями членів Громадської ради можна буде ознайомитися у даному розпорядженні.

Як повідомляють на сайті міськради, кількісний склад Громадської ради при Житомирському міському голові підлягатиме змінам.