UNWTO допоможе Туреччині з відновленням туристичного сектора

Всесвітня туристична організація (UNWTO) підписала в Мадриді меморандум з Міністерством туризму і культури Туреччини, який передбачає надання експертних консультацій турецькій стороні, в першу чергу, в області комунікаційних стратегій і маркетингу, повідомляє  Асоціація туроператорів.

У повідомленні говориться, що UNWTO зобов’язується допомогти Туреччині з відновленням туристичного сектора. Крім того, організація буде надавати турецькій стороні сприяння щодо збільшення кількості прямих рейсів з ключових європейських ринків. Все для туриста – http://camping.com.ua/catalog/posuda.html.

“Туреччина знову в справі. Туреччина готова до прийому туристів”, – наводиться заява глави турецького міністерства Набі Авджі, яке він зробив на спільній прес-конференції з генсеком UNWTO Талеб Ріфаї.

За його словами, робота туристичних об’єктів в Туреччині триває “в звичайному режимі, всі аеропорти відкрито, а комерційна діяльність в галузі туризму ведеться як і раніше без будь-яких проблем”, розповів він, коментуючи введене в країні надзвичайний стан. Він підкреслив, що режим надзвичайного стану торкнеться тільки тих, “хто причетний до спроби державного перевороту”, і не спричинить ніяких незручностей для туристів.

Також Набі Авджі запевнив журналістів, що в країні немає проблем в сфері безпеки. При цьому в якості аргументу, що підтверджує безпечний відпочинок в Туреччині, Авджі привів в приклад Росію, заявивши, що РФ зняла обмеження на польоти регулярних рейсів. “Незабаром скасують заборони на польоти чартерів”, – цитує АТОР слова турецького міністра.

Нагадаємо, керівництво Туреччини 15 липня оголосило про спробу військового перевороту в країні. Зі свого боку військові заявили про перехід влади в їх руки. Вранці наступного дня бунтівні військові почали здаватися. Влада Туреччини заявили, що спроба путчу провалилася.