Вибираємо рідке мило

З недавнього часу рідке мило стало звичним для сімей. 

Сьогодні ми маємо справу з багатьма моделями рідкого мила,от як напр., http://atma.ua/professionalnaya-himiya/zhidkoe-mylo/, Гід по вибору рідких мил допоможе вам зробити правильний вибір мила.

Види рідкого мила

Зволожують шкіру рук

Вони містять креми і поживні елементи. Такі мила рекомендуються до застосування абсолютно всім. Їх м’яке миючий дію забезпечує якісний догляд за шкірою рук. Поширена думка, що такі моделі мила гірше змивають бруд, – оману. Згідно з нашими дослідженнями, мила з зволожуючими компонентами мають високу миючу здатність. Приємний аромат і кремова консистенція роблять їх бажаними в будь-якому будинку. 

Антисептичні та антибактеріальні

Такі моделі не тільки змивають більшу частину бактерій, але і містять речовини, здатні їх знищувати. Антибактеріальні мила можуть зволожувати або сушити шкіру рук. Залежно від сили антибактеріального і антисептичний впливу їх рекомендується використовувати не частіше одного-двох разів на день і не довше двох тижнів. 

звичайні

Самі бюджетні мила. Отримані з дешевої сировини, вони здатні виконувати одну задачу – змивати бруд. На жаль, такі мила часто не здатні доставити естетичне задоволення: їх ароматична віддушка не завжди може перебити неприємний, «хімічний» запах мильної основи. Часто такі мила виявляються перенасиченим сіллю: вона знижує собівартість мила, роблячи його густим і часто сушать шкіру рук, тому після миття ми рекомендуємо зволожувати руки кремом. Звичайні рідкі мила з кожним роком втрачають свої позиції, поступаючись місцем спеціалізованим. 

гіпоалергенні

Одні з найдорожчих мив, які містять першокласні миючі компоненти, але мають безбарвну, неароматизовану основу. Такі мила не викликають алергії, не подразнюють шкіру. Миючий дію у них приглушене, що не руйнує верхній шар епідермісу. До них відносяться дитячі мила і мила для інтимної гігієни. 

спеціальні

Набирають популярність мила з косметичним або лікарським дією. Головна їх мета – здатність виробляти спрямоване, закладене в них дію під час процесу миття рук. Ціна таких мив варіюється в дуже широких межах.

Причини поміняти мило

Якщо шкіра рук стягується і сушиться після використання. Часте застосування такого мила може привести до передчасного старіння шкіри рук.

Якщо мило містить антибактеріальні компоненти. Таке мило має виражену впливом не тільки на «погані» бактерії і мікроорганізми шкіри, але і на «хороші», які становлять природну корисну мікрофлору шкіри.