Житомирські правоохоронці затримали дівчину за квартирну крадіжку

Без категорії

10 серпня до Житомирського відділу поліції звернувся 57-річний житель обласного центру із заявою про крадіжку грошей. Поліцейські з’ясували, що до вчинення злодіяння причетна 18-річна жителька Житомирського району.

Працівники слідчо-оперативної групи, які прибули на місце події, з’ясували, що з квартири викрадено 1000 гривень та 85 євро. Ознак проникнення до помешкання сторонніх осіб правоохоронці не виявили.

Інформація про подію була внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

Провівши низку спеціальних заходів, поліцейські встановили, що до скоєння кримінального правопорушення причетна 18-річна жителька Житомирського району. Вона у злодіянні зізналась.

Нині триває з’ясування всіх обставин події. Учинення подібних протиправних дій може обернутися для дівчини штрафом від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від 80 до 240 годин, або виправними роботами на строк до 2 років, або арештом на строк до 6 місяців, або позбавленням волі на строк до 3 років.

Відділ комунікації поліції Житомирської області