Для чого потрібні конвектори опалення?

Наявність в сучасних інтер’єрах вітрин, фасадів зі скла і великих панорамних вікон вже нікого не дивує. 

Щоб найкращим чином обігріти приміщення в холодний період багато хто ставить систему теплої підлоги замість радіаторів. Конвектори – https://konvektory.com.ua/polvax

Цей варіант обійдеться дорожче, але і за якістю обігріву він буде надійніше. Важливо розуміти, що тепловіддачу теплих підлог при цьому значно може понизити використовуваний дерев’яний паркет в якості підлогового покриття. Так само при наявності вітражів не обійтися без внутріпольних конвекторів опалення

Віконний простір в приміщенні є найбільш холодним місцем, це означає, що для найбільш ефективного використання опалювальних приладів установку слід проводити під вікном. Така невелика хитрість допоможе по всьому периметру приміщення збільшити циркуляцію теплого і холодного повітря.

Вартість внутрипідложні конвектора опалення може суттєво відрізнятися і цьому є ряд причин: наявність і якість системи вентиляції, зовнішній дизайн, кількість труб в теплообміннику, розміри.

Звідси і пішла необхідність монтажу внутріпольних конвекторів опалення. Це означає, що під вітражними вікнами в підлозі можна розташувати невидимий конвектор, який часто служить не тільки додатковим джерелом тепла в комбінації з іншими опалювальними приладами типу чавунні, алюмінієві або сталеві радіатори, а й основним способом прогріти приміщення і позбавити холодні вікна від запітніння. Використовуваний вид опалювальних систем при цьому може бути будь-який: центральний і індивідуальний.

За рахунок того, що конвектор вбудований в підлогу, простір під вітражем звільняється. За конструкцією встановленого опалювального приладу можна абсолютно не боятися пересуватися і навіть ставити легкі меблі.

Область застосування цього типу опалювальних приладів дуже велика – офіси, торгово-розважальні центри, ресторанні комплекси і, звичайно ж, житлові приміщення приватних будинків і квартир. Під час установки конвектора порушити загальний дизайн кімнати мало ймовірно, адже існує величезна кількість колірного різноманіття декоративних решіток для цього опалювального приладу, а значить, навіть самий витончений інтер’єр не постраждає.