МФК “Житомир” програв в першому матчі аматорського кубку України

МФК “Житомир” з поразки стартував в аматорському кубку України з футболу, але зберіг непогані шанси на вихід в наступний раунд турніру. У вівторок, 04 жовтня, в першому матчі попереднього етапу кубку наші футболісти на виїзді поступилися одному з лідерів львівської прем’єр-ліги СКК “Демня”.

Про це інфомують сайті МФК “Житомир”.

Гра, яка відбулася за дуже складних погодних умов (весь матч лив сильний дощ), завершилася з рахунком 2:1 на користь господарів. Житомиряни не дуже впевнено почали гру і перший тайм пройшов за переваги футболістів СКК “Демня”. Однак на перерву команди пішли за нульового рахунку на табло.

В другому таймі ситуація змінилася кардинально. Вже житомиряни почали активно насідати на ворота суперників. І хоча господарям вдалося першим відкрити рахунок, наші футболісти зуміли м’яч відіграти завдяки потужному удару Дмитра Шевчука. Житомиряни серйозно затисли суперника на його половині поля, створивши не один шанс вирватися вперед. Але реалізувати їх не вдалося. Натомість контратака господарів на 88 хвилині закінчилася м’ячем у наших воротах – 2:1.

Тепер, аби вийти до наступного етапу аматорського кубку МФК “Житомир” потрібно перемагати в домашньому матчі-відповіді, який відбудеться в Житомирі в неділю, 9 жовтня, на стадіоні Агротехнічного коледжу.

Попередній етап кубку України з футболу

1 матч – 04 жовтня

СКК “Демня” (Львівська обл.) – МФК “Житомир” – 2:1
15:00. Стадіон “ім. В. Кузіва” (Демня)

матч-відповідь – 09 жовтня