МФК “Житомир” зіграє із сумським футбольним клубом “Вікторія”

Без категорії

У суботу, 22 жовтня, МФК “Житомир” проведе черговий поєдинок аматорського чемпіонату України з футболу серед в аматорів.

Про це інформують на сайті МФК “Житомир”.

В Житомирі наша команда прийматиме ФК “Вікторія” з селища Миколаївка, Сумської області. Гра на стадіоні “Колос” Житомирського агротехнічного коледжу (вул. Покровська, 96) стартуватиме о 14.00.

Квитки на гру можна буде придбати перед у день матчу перед входом на стадіон.

Футбольний клуб “Вікторія” з села Миколаївка, Сумської обл., створений у 2015 році. Цього ж року команда стала срібним призером Сумської області та володарем Кубка Сумщини. Тоді ж у зимовому чемпіонату Сумщини “Вікторія” взяла “золоті” медалі, значно випередивши своїх суперників.

Вдалі виступи команди надихнули президента футбольного клубу Сергія Бондаренка на реконструкцію стадіону в селищі Миколаївка. У травні 2015 року розпочалось будівництво сучасної двоповерхової адміністративної будівлі. З липня стартували роботи з реконструкції футбольного поля. При розробці проекту були враховані всі вимоги Федерації Футболу України для стадіонів цього класу. Футбольне поле має розміри 100х65 м. і сучасну систему зрошення та освітлення.

У 2016 році команда заявилася на аматорський чемпіонат України в групу 2. У стартових поєдинках “Вікторія” зуміла звести до нічиєї поєдинки із іменитими командами, що вже мають великий досвід аматорів – “Єдністю” (Плиски), “Таврією-Скіф” (Роздол), а також із ще одним амбітним новачком – харківським “Металістом 1925”.

Після семи зігрнаих поєдинків “Вікторія” набрала 9 очок і посідає сьому сходинку в турнірній таблиці, маючи одну гру в запасі.

Досягнення ФК “Вікторія”:

Переможець Зимового чемпіонату Сумської області – 2016

Срібний призер Чемпіонату Сумської області – 2015

Фіналіст Кубка Сумської області – 2015

Чемпіон Білопільського району Сумської області – 2015