Одних патрульних не вистачає. На вулиці Житомира запускають додаткові наряди поліції

Без категорії

З 5 жовтня в обласному центрі збільшено кількість поліцейських нарядів за рахунок додаткового залучення патрульних, нацгвардійців та працівників Житомирського відділу поліції. 

Про це повідомляють в Нацполіції області.

Загалом у місті, окрім постійних автопатрулів, працюватиме ще 10 піших.

За словами поліцейських, такі заходи зумовлені необхідністю посилити контроль за правопорядком у громадських місцях обласного центру, попереджувати грабежі та крадіжки, особливо у темну пору доби та з транспортних засобів, залишених господарями без нагляду на ніч.

“Ми активізуємо превентивні заходи поліції, збільшуючи кількість поліцейських на вулицях Житомира, та плануємо вживати й інші кроки у цьому напрямі, – розповів заступник начальника ГУНП Артем Лисогор. – У місті, окрім патрульних, також працюватимуть поліцейські роти особливого призначення, нацгвардійці та дільничні офіцери. Додаткові наряди заступатимуть щоденно у вечірній час.”

Маршрути піших патрулів розроблено з урахуванням концентрації правопорушень, відтак вони проходять поблизу нічних розважальних закладів, інших місць дозвілля молоді, парків відпочинку.