Подвійна гра

Ігровий автомат являє собою модернізовану і багатофункціональну модель класичного «фруктового» слота з традиційною розкладкою. 

Коли ви почнете в Double Wammy грати, ви будете здивовані лаконічним,  не відволікаючим увагу інтерфейсом, який сприяє зосередженню і отримання максимального виграшу. Автомат не має додаткових функцій, особливих опцій і великої кількості зайвих символів, якими рясніють сучасні слоти.

У слоті передбачено приємний музичний супровід, яскравий візуал, що вигідно відрізняє його від старих ігрових платформ.

Ігровий автомат Double Wammy: нюанси і правила

Увага будь-якого геймера відразу ж привертає інтерфейс ігрового автомата, барвистий і зрозумілий навіть новачкові. Є 3 барабана і 1 лінія виплат, які знаходяться в верхньому лівому кутку екрана. Справа розташовується таблиця, де можна подивитися виплати, які приносять різні комбінації при певних ставках.

Внизу розташовуються клавіші управління апаратом. Перед очима гравця постійно знаходяться два великих діаманта з логотипом гри. Кожен раз, коли з’являється виграшна комбінація, а рахунок геймера поповнюється, діаманти горять білим світлом. Таким чином, ви можете грати безкоштовно в Double Wammy з усіма зручностями. Сума виграшу показується в таблиці виплат.

грати

Панель управління складається з трьох клавіш: «Активація лінії», «Обертання барабанів», «Максимальна ставка». Простий інтерфейс не дасть розгубитися новачкам, які роблять перші кроки в ігровому світі і не вирішуються на великі реальні ставки. Вони можуть грати безкоштовно без реєстрації в Double Wammy, тренуючи навички.

Додаткові можливості

Слот функціонує в двох режимах – звичайному і просунутому. Щоб опинитися в другому режимі, який надає можливість використовувати автоматичні обертання, потрібно натиснути клавішу «Expert».

Спеціальний символ – вайлд (зображення логотипу автомата). Він доповнює комбінації, де не вистачає символів, до виграшних. Крім того, три логотипу на екрані – це джекпот слоти в 2500 монет!

За посиланням http://clubvulkan777.com/igrovye-avtomaty/double-wammy/ ви знайдете ігровий автомат Double Wammy – грати безкоштовно можна прямо зараз, до того ж без реєстрації!