У Житомирі поліцейські та курсанти зіграли футбол з вихованцями шкіл-інтернатів

20 жовтня на стадіоні «Спартак», що в обласному центрі, пройшли спортивні змагання за сприяння благодійного фонду між командами вихованців шкіл-інтернатів, Житомирського військового інституту та поліцейських.

Дитячі команди-переможці отримали солодкі подарунки, м’ячі, кубки та грамоти.За словами організаторів спортивного дійства, представників благодійного фонду, такі змагання проводяться з 2008 року і мають характер товариських зустрічей дітей, позбавлених батьківського піклування, та дорослих, яких представляють правоохоронці та військові.

У свою чергу, заступник начальника ГУНП в Житомирській області Артем Лисогор розповів, що командні змагання формують у дітей такі позитивні риси характеру, як товариськість, наполегливість, відповідальність, цілеспрямованість та патріотизм. А участь у них поліцейських додає для школярів цікавості та серйозності.

Відтак вихованці Новоград-Волинської та Бердичівської шкіл-інтернатів для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, спробували свої сили відповідно із збірними Управління превентивної діяльності ГУНП та Житомирського військового інституту ім. С.П. Корольова.

Проміжна першість дісталась юним футболістам, відтак у фінальному двобої вони змагались між собою. З результатом 1:0 переможцями стали гравці Бердичівської збірної, а другими – Новоград-Волинські вихованці.

Організатори та учасники свята подбали, аби діти отримали не лише позитивні враження, а й солодкі подарунки, спортивний інвентар для занять та пам’ятні кубки й грамоти.

Наостанок усіх запросили до частування смаколиками.