У Житомирі зіткнулася вантажівка та рейсовий автобус

23 жовтня о 1.31 до поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду, що сталася на перехресті вулиць Мазепи та Шевченка в м. Житомирі.

Ще 4 пасажирів транспортних засобів та водій вантажного автомобіля отримали травми різного ступеню тяжкості. Нині триває з’ясування всіх причин та обставин події.

За попередніми даними, водій вантажного автомобіля «Renault», 20-річний житомирянин, рухаючись по вул. Шевченка, не надав переваги у русі та допустив зіткнення з рейсовим автобусом «МАN», сполученням «Харків-Чернівці», під керуванням 44-річного жителя Чернівецької області.

Унаслідок ДТП пасажир автомобіля «Renault», 18-річний житель обласного центру, від отриманих травм загинув.

Водія вантажівки та її пасажирів, жителів обласного центру віком 19 та 15 років, було госпіталізовано. Також травми різного ступеню тяжкості отримали 44-річний та 52-річний пасажири автобуса та були доставлені до обласної лікарні.

Нині у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України, триває з’ясування всіх причин та обставин події.