Володимир Ширма організував збір гуманітарного вантажу в зону АТО

Із настанням холодів гостро постає питання забезпечення наших хлопців на передовій теплим одягом, предметами першої необхідності, взуттям тощо.

І добре, що є волонтери, які озвучують цю проблему на загал і є люди, які можуть не лише зорганізуватись, а й організувати навколо себе небайдужих для надання такої потрібної допомоги.

І вже цієї п’ятниці черговий вантаж із гуманітарною допомогою поїде в зону АТО. Медикаменти, термобілизна, ліки, миючі засоби та засоби особистої гігієни, кава, чай, різні смаколики майже з усіх куточків нашої області протягом 2 тижнів організовано привозили до Житомирської обласної ради.

Ця акція була організована головою обласної ради Володимиром Ширмою після того, як він прочитав пост Олександра Таргонського у соціальній мережі «Фейсбук». Волонтер закликав громадськість відгукнутись і допомогти зібрати вантаж для наших захисників Вітчизни. Переговоривши особисто з паном Олександром та уточнивши перелік найнеобхіднішого, Володимир Ширма звернувся з проханням допомогти відомому житомирському волонтеру до голів районних рад. Таким чином було зібрано вантаж, який 5 жовтня голова обласної ради передав для наших захисників на східних кордонах держави.

«У моїй практиці, це вперше, коли представник влади телефонує і пропонує допомогу. Ми возимо вантажі двічі на тиждень. Я думаю, що в суботу вже всі ці речі будуть передані нашим хлопцям на передову», – сказав Олександр Таргонський.

Володимир Ширма запевнив, що дана акція не носитиме одноразовий характер, адже війна на території країни триває і військовослужбовці щодня потребують нашої допомоги та підтримки. «Обласна рада не стоїть осторонь, є фінансування, є програми, але ми всі розуміємо, що цього, на превеликий жаль, недостатньо. Тому спасибі волонтерам за їхню діяльність, а ми в свою чергу будемо і надалі допомагати», – зазначив голова обласної ради.

1 1ato

1 3ato

1 5ato1

Прес-служба обласної ради