​Житомир перетворюється в місто фестивалів

Органічна продукція від фермерів, різноманітні делікатеси, а також одяг, взуття, косметика, аксесуари, товари для дому та ще багато іншого можна придбати у на Новому бульварі у Житомирі в рамках фестивалю «У пошуках Made in Ukraine», який триватиме з першого по друге жовтня.

Представники команди фестивалю зазначають, що мета заходу – це підтримати вітчизняного виробника. А особливо представити житомирянам українське фермерство, його органічну продукцію, а це молочні продукти, овочі, фрукти, мед, м’ясо, різні види сирів та ін.

Окрім цього жителі та гості міста мають змогу спробувати смачні страви та напої від українських виробників, таких як Майстерня чебуречної справи, Афробургер, Lol&Pop, Львівська майстерня шоколаду,Філіжанка, Поліський чай.

Придбати також можна різноманітний одяг: верхній одяг від ТМ YULA, StefanieL, львівські пальта, жіночий одяг від VERENA, ZOSYA Yanishevska, – а також взуття для дорослих від Kachorovskaatelierstore & cafe, MIDA, і дитяче взуття від EVIE– косметика, мило, аксесуари, посуд, побутова хімія, патріотичні вироби і навіть ікони.

Час роботи фестивалю з 10:00 до 20:00, вхід вільний. Організатором «У пошуках MadeinUkraine» є Юлія Савостіна. 

Юлія Оріховська