Житомирщина “майже” готова до зими

Станом на 10 жовтня . із 928 котелень області 30 % вже підключено до теплопостачання та функціонують.

У м. Коростені та Новоград-Волинському 100% соціальних закладів опалюються.

У м. Житомирі та м. Малині заклади соціальної сфери розпочинають опалювати сьогодні, 11 жовтня. А тепло у будинки житомирян мають розпочати подавати завтра.

Таку інформацію озвучили 11 жовтня під час наради з питань проведення підсумків підготовки паливно-енергетичного комплексу області до сталого проходження осінньо-зимового періоду 2016/2017 рр. за участю заступника директора департаменту електроенергетичного комплексу Міністерства енергетики та вугільної промисловості України Кирила Новикова, передають в ОДА.

До речі, за словами Новикова, обмежень у подачі електроенергії в цьому році не передбачається. Адже енергосистема України сьогодні працює стабільно.

За результатами даних Держенергонагляду в Житомирській області показник готовності до осінньо-зимового періоду сягає майже 100%. Показник, дійсно, дуже хороший. Тому жителям області не потрібно хвилюватись за те, що вони можуть залишитись без тепла чи електроенергії”, – зазначив він.

Правда, трохи насторожує ось це от “майже”. Адже т.в.о. директора НЕК “Укренерго” Всеволод Ковальчук 9 жовтня зазначив, що не виключає обмеження подачі електрики українцям взимку.