Житомирян закликають у рамках Бюджету Участі підтримати проект очищення міста від сміття

“12% території України – це тисячі сміттєвих полігонів. У Житомирській області 858 смітників складають більше 760 гектарів.

В Житомирі сміттєзвалище наповнюється з 1957 року і складає більше 21 гектара та переповнено на 35%. При цьому на вивезення і захоронення сміття житомиряни щороку витрачають 12 мільйонів гривень. Це все негативно впливає на здоров’я, на стан екології, на чистоту землі, повітря, води. Уявіть, яким буде майбутнє, якщо такі проблеми не ліквідовувати…

Ми розробили соціальний проект «Житомир – не смітник!», який передбачає впровадження системи очищення міста від сміття на базі комунального підприємства. Провели глибокий аналіз діючих проектів в Україні, іноземних країн. Захистили його в Житомирській міській раді.

Із 1 по 12 листопада 2016 року прийшовши на перший поверх у Житомирську міську раду з паспортом Ви маєте можливість віддати свій голос за проекти, які будуть впроваджені в місті впродовж 2017 року.

Ми, сподіваємося, як і Ви, хочемо жити у чистому та охайному місті. Просимо, щоб Ви допомогли нам виправляти ситуацію, яка складалася впродовж багатьох років щодо смітників і запровадити систему роздільного сміттєзбирання.

Звертаємося до всіх житомирян – працівників колективів підприємств, установ, організацій, закладів освіти і культури, прийдіть, будь ласка, та підтримайте проект «Житомир – не смітник!». Номер проекту у бюлетені – №6.

Проект, як і ми, не маємо відношення до політики. Не отримуємо жодних вигод від цього та інших проектів, свою громадську роботу завжди здійснюємо безоплатно. Організовуємо людей разом робити корисні справи. Витрачаємо власні сили, здібності та час заради всіх Вас. Дякуємо Вам за постійну довіру і підтримку.

Разом дбаємо за сьогоднішній день і думаємо про майбутнє.

Якщо маєте запитання телефонуйте: (098) 7078005, (063) 1369550.”

Голова Житомирської обласної молодіжної громадської організації «ХХІ покоління» Віталій Сівко

Керівник Агенції Регіонального Розвитку «Молодь України» Ірина Мороз Голова Молодіжного Активу Розвитку Житомирщини Олег Потапов