​iRobot – Ваш розумний і маленький помічник

Багато жінок по всьому світу одержимі своїми помічниками.

І ось наприклад однією з нових знахідок сучасного суспільства стають роботи-пилососи від компанії iRobot. Ця техніка коштує кожної копійки і кожна жінка повинна мати хоча б одного з них в своєму будинку.

Компанія постійно вдосконалюється і застосовує новітні і сучасні функції для своєї техніки, пропонуємо вам ознайомитися з популярною і найбільш затребуваною моделлю iRobotBraava 380T.

iRobotBraava 380T – призначений для кількох кімнат і для великих просторів, який забезпечує безперешкодне прибирання та захоплення повсякденного сміття і бруду.

Переваги помітні, ігнорувати їх неможливо, розглянемо більш детально:

– Розумний помічник.

Смарт-навігація: iAdapt 2.0 з навігацією «від куба-до-кубу» допомагає Braava відстежувати, де він був і де ще слід прибрати.

Повне охоплення: Braava здатний очистити до 1000 квадратних футів або протерти до 350 квадратних футів за один цикл очищення.

Широкий діапазон очищення: Розширене охоплення підмітання до кількох кімнат і великих просторів з додатковими кубами NorthStar.

– Простота.

Втомливе прибирання підлогових покриттів пройде легко: потрібно всього лише одягнути серветку на знімну магнітну насадку і натиснути кнопку MOP (витирання) або SWEEP (підмітання).

Braava працює з різними знімними серветками і насадками: сумісний як з оригінальними багаторазовими серветками з мікрофібри, так і з одноразовими серветками для прибирання, такими як подушечки Swiffer.

Прибирання на одній зарядці: підмітає до 210 хвилин або протирає підлогу до 150 хвилин на одній зарядці.

– Чистота.

Захоплення і утримання сміття:багаторазові Pro-Clean серветки очищають плями і бруд разом з використанням води або при виборі м’якого очищаючого режиму.

Здатний рухатися через сміття і бруд:Трехступеневий режим прибирання і серветки для вологого прибирання допомагають очистити підлогу від повсякденних сміття і бруду.

Прибирає пил, бруд, і волосся: робот Braava рухається вперед-назад, щоб ефективно і ретельно зібрати пил, бруду і волосся.

Придбайте нового друга і помічника прямо зараз–http://irobotua.com/cataloge/Robot-natirach_pidlogi_Braava

Тел.: (067) 4068773;(068) 283-54-64; (063) 998-30-03

Е-mail:info@irobotua.com

Офіційний сайт iRobot – irobotua.com

Сторінка в Facebook – facebook.com/Роботы-пылесосы-Irobot-675449785931566/