День Гідності та Свободи – доказ сили народу, – Володимир Ширма

Шановні жителі Житомирщини!

День Гідності і Свободи – це беззаперечний доказ того, що події двох українських революцій назавжди змінили наш народ. Майдани 2004 та 2013 років продемонстрували нашу єдність, гідність та прагнення до свободи. Українці, повставши на захист демократичних цінностей, прав людей та європейського вибору, довели усьому світовому суспільству – український народ є сильною, суверенною і незалежною нацією.

Сьогодні наші співвітчизники мужньо відстоюють те, заради чого стояли люди на майданах – незалежність української держави. Наші бійці, подекуди ціною власного життя, роблять все можливе задля досягнення миру на нашій землі.

Це надзвичайно тяжкий період для усіх нас, але ми повинні згуртуватися і підтримувати одне одного, а особливо тих, хто нас захищає.

Ми не маємо морального права зупинитися на досягнутому, зрадити пам’яті Небесної Сотні та Героїв-захисників, які поклали життя за свободу і незалежність українського народу.

Тож нехай якнайшвидше стане мирним небо над нашою землею, а в нас ніколи не згасне віра в щасливе майбутнє України і наших нащадків.

Слава Україні!

Слава Героям!


Голова обласної ради

Володимир Ширма