​Музика: Житомир стане останньою зупинкою космічного рейду

Літо минуло і динозаври житомирського андеграунду раптом вирішили, що засиділися у рідному Житомирі. 

Люди навкруги почали потроху впадати в осінній анабіоз, гурт зрозумів, що саме час розворушити заспаних і причавлених осінньою депресією українців і – вирушив у тур. 

Тому минулого тижня ВІА «Остров Добрых Надежд» активно поширював зону дії «турбо-денсу» територією України.

Гурт відіграв у п’яти містах: Кривому Розі, Дніпрі, Запоріжжі, Миколаєві та Одесі, а минулого тижня – у Львові та Хмельницькому. І ось уже на цих вихідних «Остров Добрых Надежд» повернувся з туру і поділився враженнями від поїздки.

Спочатку гурт зустріли рясні Криворізькі дощі, які, тим не менш, не завадили музикантам насолодитися приємним творчим вечором в олдскульному, наснаженому духом музичних легенд, рок-клубі MADiSAN. В Кривому Розі та Дніпрі теж трохи дощило, але з наближенням краєвидів морського узбережжя, погода змінила гнів на милість. Тому вже Запоріжжя та Миколаїв порадували гурт прекрасною погодою та не менш теплою зустріччю з фанатами живої «турбо-музики».

Музичну команду вразила краса та неосяжність нашої країни і кожне місто оселилось у серцях своїми особливими спогадами. Соліст гурту, Льопічі поділився особистими враженнями від «космічного рейду»: «Наша страна действительно велика. Реально захватывает дух от того, сколько различных красивых мест, сколько везде «тру-людей», которые не боятся задавать себе сложные вопросы и искать на них ответы. Которые действительно что-то понимают и спрашивают себя: «Куда катится телега?», то есть мыслящих индивидуумов, а не недалеких амеб, которые только чавкают под пиво и втыкают в телевизор. Они не боятся обсуждать, осмысливать те вещи, которые большинство запрещает себе замечать и о которых, в основном, все молчат».

Команда розповіла, що у кожному місті незалежно від його розміру та геолокації, люди потребують «турбо-двіжу», тобто проявляється реальна необхідність слухати «активную, прямую музыку без дешевых финдиплясов». «Мы повсюду встречали в глазах слушателей голод на настоящее и правдивое. Люди давно устали от зла и розовой ванили, поэтому мы от всего сердца «рубали» наши песни, стараясь оживить в каждом слушателе то Соліст групи порадив усім частіше виходити із зони комфорту, адже тільки так можна чогось досягти, розширити свій внутрішній світ і свій світогляд. А також «растить крылья, а не смазывать колеса!»

Завершенням осіннього туру групи буде гала-концерт 18 листопада в Нк «Каньон».

Квитки можна придбати в НК «Каньон».

Сторінка в Вконтакті: https://vk.com/odnzt

Зустріч в Вк (там, до речі, є можливість отримати квитки безкоштовно): https://vk.com/kanyon_via_odn