На Житомирщині 15 людей постраждало при зіткненні вантажівки з автобусом

Без категорії

Внаслідок зіткнення у Житомирському районі вантажівки та рейсового автобуса сполученням Бердичів – Житомир постраждало понад 15 людей.

Про це інформують в поліції.

Близько 7.50 16 листопада на 16 км автодороги Житомир – Могилів-Подільський трапилася дорожньо-транспортна пригода за участю вантажного автомобіля «ДАФ» та рейсового автобуса «Еталон», який здійснював перевезення пасажирів з Бердичева до Житомира.

Станом на 9.30 до медичних закладів каретами «швидкої допомоги» госпіталізовано 15 людей – водій і пасажири рейсового автобуса. Наразі стало відомо, що водій автобуса помер у лікарні. Медики борються за життя ще одного з пасажирів, який у момент ДТП знаходився найближче до керманича. Нині він у реанімації з тяжкими травмами.

Триває огляд і визначення стану потерпілих.На місці події працюють слідчо-оперативні групи Головного управління Національної поліції в Житомирській області та Житомирського відділення поліції ГУНП.

За попередньою інформацією, водій вантажівки «ДАФ», житель м.Дніпродзержинська, в умовах ожеледиці не впорався з керуванням, внаслідок чого великогабаритну фуру винесло на смугу зустрічного руху, де відбулося зіткнення з пасажирським автобусом. У фурі, яка їхала з Харкова і рухалася у напрямку м. Бердичева, знаходилися водій та його напарник. Обидва внаслідок ДТП не постраждали.

Попередня правова кваліфікація події – ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) ККУ. Триває з’ясування усіх обставин.