На Житомирщині чоловік по місту розгулював з банкою наркотиків

Оперативники підрозділу кримінальної поліції Бердичівського ВП на одній з вулиць райцентру зупинили підозрілого чоловіка. Під час зовнішнього огляду у нього виявили скляну банку із сухою подрібненою масою зеленого кольору, за попередніми даними – марихуаною.

Під час відпрацювання міста поліцейські помітили підозрілого парубка, який поводив себе нервово і скуто та постійно смикав щось усередині куртки.

Правоохоронці зупинили молодика, яким виявився 25-річний місцевий житель. Під час поверхневого огляду у внутрішній кишені його верхнього одягу було виявлено півлітрову скляну банку із сухою рослинною подрібненою речовиною.

За таких обставин було викликано слідчо-оперативну групу, працівники якої вилучили виявлене та направили на експертне дослідження.

– Нині усі обставини з’ясовуються у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч.1 ст.309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України, – повідомила начальник Бердичівського відділу поліції Ольга Зінченко.

Як повідомляють у поліції, за чинним законодавством подібні дії караються штрафом, виправними роботами, піврічним арештом, обмеженням або позбавленням волі строком до 3 років.