Під час відрядження кінолог з Житомира разом із собакою виявили схованку набоїв і гранат

Відряджений з Житомирщини кінолог і його службовий пес допомогли донецьким колегам виявити гранату РГД-5 і майже три десятка набоїв до автоматичної зброї за місцем проживання місцевого жителя.

Працівники Кінологічного центру ГУ Національної поліції Житомирщини разом зі своїми чотирилапими помічниками продовжують нести службу з зоні АТО. Окрім превентивної роботи на блокпостах, житомирського поліцейського і його службового пса Індію залучають до профілактичного відпрацювання і проведення слідчих дій.

15 листопада відряджений кінолог з його чотирилапим помічником взяли участь у проведенні обшуку за місцем проживання жителя м. Покровська. У помешканні чоловіка поліцейський собака Індія «винюхав» схованку, де господар зберігав 29 набоїв до автомата Калашникова.

Ще одну гранату РГД-5 службовий пес допоміг знайти за місцем проживання подруги фігуранта кримінального провадження. Не зважаючи на те, що вибухівка з відокремленим зарядом була запакована у поліетиленовий пакет і закопана на городі за будинком, Індія безпомилково вказала місце знаходження небезпечного предмета.

Нагадаємо, що житомирський кінолог зі службовим псом вже упродовж місяця несуть службу на Донеччині, допомагаючи тамтешнім колегам вилучати з незаконного обігу зброю, боєприпаси і вибухівку.

Відділ комунікації поліції Житомирської області