Поради для вибору люстри

Освітлення в приміщенні грає неоціненно важливу роль. Воно не тільки робить його комфортним і придатним для експлуатації відповідно до функціонального призначення, але і створює особливу атмосферу краси і затишку. Традиційним центральним джерелом світла є люстри, які присутні практично у всіх прогресивних інтер’єрах. Щоб система освітлення органічно вписувалась в загальну стилістику будинку, необхідно правильно підібрати люстру.

Збираючись купити люстру, слід спочатку намалювати в своїй уяві те, як вона повинна виглядати.  При цьому слід виходити з колірної гами оформлення приміщення, стилю інтер’єру, а також розмірів кімнати. Бажано, щоб це питання було продуманий фахівцем, який розробляв концепцію оформлення будинку. Інтер’єрний дизайнер підбере ідеальну модель люстри для конкретного інтер’єру і навіть порадить, де її можна придбати.

Слід зазначити, що більшість знаючих фахівців все частіше рекомендують купувати люстри в мережі інтернет. От посилання – http://decorro.com.ua/134-sovremennye-lyustry.  Адже при покупці через сайт не потрібно ламати голову над тим, як проїхати в магазин і транспортувати люстру, не пошкодивши її при їзді. Доставка в обумовлене місце позбавляє покупця необхідності замислюватися над організацією процесу покупки товару.

Вибираючи люстру для дому, слід звертати увагу на кілька аспектів. По-перше, це розмір виробу. Він повинен підходити приміщенню, для якого купується люстра. Оптимальний розмір люстри різний в залежності від характеристик будинку. Якщо площа освітлюваного приміщення велика, то цілком доречною буде масивна люстра з великими декоративними елементами. Для маленької кімнати, навпаки, великий джерело світла не потрібний, так як на контрасті приміщення буде здаватися ще більш компактним, тісним. Сьогодні на ринку можна знайти люстри самих різних моделей, типів і розмірів. Є як громіздкі звисають люстри під класику, красиві люстри палацового типу, так і ультрамодні компактні моделі в стилі хай-тек, що мають строгі геометричний форми і виконані з металу, пластику і скла. Матеріал грає дуже важливу роль, оскільки саме від нього залежить характер освітлення, ступінь рівномірності розподілу світла по квартирі або будинку, а також практичність виробу.