Продукти. які не варто підігрівати декілька разів

Багато з нас звикли готувати собі заздалегідь обід або вечерю, і навіть того не помічаючи нагрівають заново їжу більше трьох разів! 

Однак, не всі продукти безпечні для вживання в їжу після повторного нагрівання. Є частина продуктів харчування, які через свою особливу молекулярну структуру, після повторного нагріву, перетворюються в справжню отруту.

На жаль, лише невелика кількість людей знають про цей факт, а також про те, що замовляти безепечні продукти потрібно на http://freshmart.com.ua/

Так, деякі продукти при повторному розігріві лише втрачають свою поживну цінність, але ці п’ять продуктів стають отрутою.

1. Буряк

Вміст нітратів в буряках корисно для нашого організму, але ніколи не нагрівайте буряк два або більше разів, якщо ви хочете зберегти своє здоров’я.

2. Картопля

Крохмаль міститься в картоплі благотворно впливає на здоров’я, але коли його розігрівають по кілька разів – він втрачає свою поживну цінність і цілющі властивості, і перетворюється на отруту, яка може нашкодити всьому організму.

3 яйця

Вплив високих температур на яйця може бути вельми смертельним. Вживання яєць після варіння – корисно, але дуже шкідливо, якщо ви розігрієте їх на наступний день.

4. Курка

Куряче м’ясо смачне, але ви повинні з’їсти його відразу ж після приготування. Розігріваючи курку на наступний день – ви змінюєте структуру білка, що в свою чергу призводить до проблем з травленням. Курка містить більше білка, ніж червоне м’ясо, і його рекомендується вживати холодним. Навіть, якщо ви повторно будете розігрівати її при дуже низькій температурі протягом більш тривалого періоду часу.

5. Гриби

Розігріті гриби можуть негативно вплинути на ваш організм. Вміщені в грибах липоиди, фосфатиди і ефірні масла при повторній тепловій обробці роблять з них справжню отруту для серця і кишечника. Їжте гриби в свіжому вигляді або відразу ж після приготування, щоб отримати максимальну користь. Але, якщо ви хочете з’їсти їх в більш пізній час, ніколи не розігрівайте їх. Це може привести до серйозних проблем з серцем і травною системою.