Прокуратура та поліція провели обшуки на території продовольчих складів Міністерства оборони України у Житомирі

Без категорії

Житомирською місцевою прокуратурою спільно із слідчими Житомирського відділу поліції та працівниками Управління захисту економіки в області, у ході досудового розслідування, проведено обшук на території продовольчих складів Міністерства оборони України у м. Житомирі та викрито незаконну господарську діяльність з випалювання деревного вугілля.

Про це повідомляють в обласній прокуратурі.

“Під час обшуку, проведеного на підставі ухвали слідчого судді, у рамках розслідування кримінального провадження за фактом забруднення атмосферного повітря унаслідок випалювання вугілля без відповідних дозволів, що створює небезпеку для здоров’я людей та довкілля, за ч. 1 ст. 241 КК України, вилучено 2 саморобні металеві ємкості для випалювання деревини та 2138 мішків (понад 30 тонн) готової продукції”, – йдеться в повідомленні.

1 листопада, за клопотанням процесуального керівника, ухвалою слідчого судді Богунського районного суду м. Житомира на усе вилучене майно накладено арешт.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні проводиться місцевим відділом поліції, Житомирська місцева прокуратура здійснює процесуальне керівництво.