Розенблат посів 19 місце у рейтингу діяльності депутатів-мажоритарників – ОПОРА

За 9 місяців цього року Борислав Розенблат подав 34 законопроекти та відвідав 98% пленарних засідань. Про це повідомляє Громадянська мережа ОПОРА.

Органазація склала рейтинг народних депутатів-мажоритарників за результатами їхньої діяльності впродовж 9 місяців – з лютого по жовтень 2016 року.

Усього перевірили роботу 105 українських нардепів-мажоритарників. За підсумками перевірки народний депутат Борислав Розенблат посів у рейтингу 19 місце.

Про це координатор ОПОРИ на Житомирщині Жанна Чмут повідомила під час публічної дискусії «Депутати-мажоритарники Житомирщини: здобутки за рік роботи».

За підсумками моніторингу ОПОРИ Борислав Розенблат лідирує за кількістю поданих законопроектів – їх 34 та за кількістю фактичної присутності на пленарних засіданнях – 98%.

«Ми робимо свою роботу, адже нас обрали люди, коли Україна перебувала у дуже складній ситуації. Нам довелось докласти багато зусиль, аби наша держава вистояла. І у цьому величезна заслуга не лише представників влади, але й простих людей, які об’єднались і дали відсіч ворогу. Так, попереду ще багато роботи – ми повинні підвищувати зарплати, пенсії, соціальні стандарти», – наголосив Борислав Розенблат.

«Загалом Житомирська область стоїть номером 2 із усіх областей за якістю роботи народних депутатів», – зазначила координатор Громадянської мережі ОПОРА у Житомирській області Жанна Чмут.

З-поміж критеріїв, за якими ОПОРА оцінювала роботу нардепів, законодавчі ініціативи, депутатські запити, активність депутата на виборчому окрузі, робота у ВР та інші.