Смартфон Moto M представлений офіційно

Компанія Lenovo в Китаї провела презентацію нового смартфона Moto M. 

Модель в металевому корпусі сріблястого або золотого кольору володіє високими технічними характеристиками і коштує порівняно недорого, повідомляє сайт Motorola.

Характеристики

Параметри смартфона стали відомі до анонса, так що його презентація пройшла без сюрпризів. Відрізнявся тільки чіпсет – MediaTek Helio P15 замість Р10.

Відзначимо, що Moto M отримав порт USB Type-C замість microUSB – схоже, універсальний порт стає новим стандартом. Корпус смартфона має нанопокриття P2i, а також захист від крапель дощу і бризок води.

Чіпсет: MediaTek Helio P15, 8 ядер, тактова частота 2,2 ГГц, графіка Mali-T860MP2

Оперативна пам’ять: 4 ГБ

Постійна пам’ять: 32 ГБ

Екран: 5,5 дюйма, 1920х1080 точок

Основна камера: 16 Мп, фазовий автофокус

Фронтальна камера: 8 Мп

Акумулятор 3050 мАг, швидка зарядка через USB Type-C

Сканер відбитка пальця: на задній кришці

Акустика: Dolby Atmos

Зв’язок: два слота для SIM-карт, 4G LTE

ОС: Android 6.0 Marshmallow

Корпус: металевий

Кольори: сріблястий, золотий

Придбати будь-яку модель Lenovo – http://patifon.com.ua/

Як відомо, компанія Lenovo може відмовитися від випуску смартфонів під власним брендом, повідомляє Gizmo China. Пристрої будуть виходити під брендом Moto – його популярність на ринку вище.

Стратегія інтеграції

В кінці вересня компанія звільнила близько 2% співробітників по всьому світу (понад тисячу осіб). Скорочення торкнулися в основному представників Motorola, і компанія пояснила, що це частина поточної стратегії інтеграції двох брендів.

Google купила Motorola Mobility за 12,5 млрд доларів в 2011 році, а в 2014 році підрозділ придбав Lenovo – за 2,91 млрд. Пізніше Lenovo відмовилася від бренду Motorola і стала випускати смартфони під двома брендами – Moto і Lenovo. Також у виробника є дочірня компанія і бренд ZUK.