Стелісти радять: ідельний зовнішній вигляд

Сьогодні ми розповімо вампро те, що роблять стрункою горизонтальні смужки, а зовсім не вертикальні, чому жінкам не варто носити високу платформу.

Також поділимося найпростішим способом виглядати елегантно. Хоча для цього є персональні стилісти “Пьюрити“, але все таки почитайте.

Встаючи на високу платформу, жінка втрачає стійкість у всіх сенсах цього слова.

Занадто товста підошва розриває зв’язок із землею і позбавляє природної енергетичного підживлення. Цікаво, що жінка, яка хоче здаватися трохи вище по соціальних сходах, ніж вона є, починає підсвідомо вибирати взуття на дуже товстій платформі. У багатьох культурах знать носила подібне взуття, щоб бути вище над простолюдинами. Але відірвана від землі жінка втрачає свою силу, вона стає фізично і емоційно слабкіше, легко втомлюється і частіше дратується. Ось чому успішні жінки інтуїтивно вибирають тонку підошву і помірний каблук при будь-якому зрості, адже їм потрібна стійкість і приземленість для досягнення успіху в сучасному світі.

Роблять трункою зовсім не вертикальні смужки, як прийнято вважати, а горизонтальні.

Саме тому моряки в своїх смугастих футболках завжди такі стрункі й підтягнуті. Вертикальна смужка може бути стрункішою, тільки якщо вона представлена в єдиному екземплярі, точніше до трьох. Наприклад, це може бути контрастна обробка, блискавка, гудзики по центру блузки, сорочки, жакета, куртки. Або розрізи, запахи на спідницях і стрілки на брюках, а також вертикальні виточки на сукнях.

Чорний колір – це зовсім не класичний колір, який потрібно вибирати для щоденного використання або як дрес-коду.

Чорний – це колір до жалоби, до свята, чорний – це колір урочистих заходів. А квітами класики і бази ділового дрес-коду є відтінки сірого, синього і коричневого. У ділових випадках вибирайте всі різноманіття відтінків цих кольорів і ви будете виглядати по-діловому і в той же час не нудно.

Найпростіший спосіб одягнутися елегантно – це зібрати контрастний комплект з відтінків одного кольору з класичної палітри. Монохромність зробить образ дорогим, елегантним і доречним для всіх варіантів ділових заходів, контраст зробить його нудним і допоможе скоректувати фігуру в разі потреби.