У ЖДУ Франка відбувся XІ відкритий «Листопад-fest»

22 листопада у ЖДУ ім. І.Франка відбувся XІ Відкритий фестиваль студентської творчості «Листопад-fest». 

Цьогоріч конкурс проходив не звичним шляхом, коли переможців обирали не оплесками, а за допомогою суддів. Зумовлено це участю не лише студентів-франківців, але й гостей з інших житомирських вузів. Тож глядачі також радо вітали на сцені гостей з Житомирського державного технологічного університету та Житомирського коледжу культури і мистецтв ім. Івана Огієнка.

Судді довго визначали переможців та надали декілька призових місць. Нагороджені були: Дар’я Бондарчук, Таїсія Тимченко, ансамбль «Сучасний танець» та Олександр Бильєв. Дипломи ІІІ ступеню отримали Яна Бамбуза і дует Андрій Мельник та Поліна Арутюнян. Ансамбль народного танцю «Унава» та Даша Філінська отримали дипломи ІІ ступеню. 

Перше місце розділили Вероніка Гнітецька та Ілля Новіков. Гран-прі ж отримав Дмитро Панченко. Артисти, співаки та музиканти, танцівники та поети знову продемонстрували свої вміння й отримали призи – дипломи, статуетки, диски, флешки та навіть повербанк.

Окрім учасників фестивалю приємним сюрпризом стали професіонали з різних сфер творчості – співаки Євген Кравчук та Діана Морару, гурти «Співіснування» та «Retro 21», цирковий артист Петро Дяченко та кіноактор, театральний педагог, народний артист України Володимир Талашко. 

Організаторами фестивалю виступили: ГО «Студентський клуб», ГО Молодіжне об’єднання «Пісенний Спас», Житомирський державний університет ім. І. Франка, Управління сім’ї, молоді та спорту Житомирської ОДА і Управління у справах сім’ї, молоді та спорту Житомирської міської ради.


Зацепіна Марина