У Житомирі оголосили конкурс на посаду директора ДЮСШ «Полісся»

Днями голова Житомирської міської ради Сергій Сухомлин підписав розпорядження «Про затвердження складу робочої групи та проведення слухань претендентів на посаду директора дитячо-юнацької спортивної школи з футболу «Полісся».

Про це інформують на сайті міськради.

Згідно розпорядження протягом місяця після рішення сесії міської ради щодо створення ДЮСШ «Полісся», робоча група проведе слухання щодо стратегічного плану розвитку спортивної школи, які презентуватимуть претенденти на посаду директора школи.

«Територіальній громаді міста область передає цілісний майновий комплекс «Спартак», куди входить і спортивна школа з футболу «Полісся» і сам стадіон. Школу відвідують переважно місцеві діти і довгий час вона була в досить сумному стані. Плануємо реконструкцію стадіону і подальший розвиток школи. В ідеалі ми бачимо «Полісся» школою-кузнею кадрів для великого українського футболу та школою Олімпійського резерву. Власне слухання претендентів на посаду директора проводиться з метою обрати ту людину, яка була б здатна розвивати школу і «жити нею», – зазначив заступник міського голови Матвій Хренов.

Слухання мають відбутися вже найближчим часом, а їх результат буде оголошено на сайті міської ради.