У Житомирі поліцейські затримали злодіїв завдяки пильності жителів міста

1 листопада близько 3.00 на спецлінію «102» надійшло повідомлення від жителя обласного центру, який повідомив, що почув у підвальному приміщенні будинку, де проживає, якийсь сторонній шум. На його думку, до приміщення могли потрапити сторонні особи.

На місце події прибули патрульні поліцейські. Вони з’ясували, що підвальне приміщення на ніч не зачиняється, але всередині мешканці будинку обладнали окремі власні сховища. Саме біля дверей одного з них і копирсалися двоє чоловіків. Поліцейські їх затримали та викликали слідчо-оперативну групу Житомирського відділу поліції.

Як з’ясувалось, затримані – двоє житомирян, віком 33 та 38 років. Молодший вже був раніше засуджений за майнові злочини, старший – за незаконне зберігання наркотиків. Під час поверхневого огляду у них вилучили набір інструментів та пристосувань для відкривання замків, рукавички.

– Завдяки небайдужості та пильності жителя нашого міста вдалося запобігти правопорушенню, а відтак і вберегти його сусідів від матеріальних втрат, та затримати ймовірних зловмисників, – коментує начальник Житомирського відділу поліції Михайло Сорока. – Закликаю всіх наших співгромадян бути уважними та чуйними, не проходити повз чужої біди та, у разі виявлення неправомірних дій, сповіщати до поліції за телефоном 102.

Як повідомляють у поліції, нині триває перевірка можливої причетності чоловіків до правопорушень, вчинених на території міста.