​У Житомирі в Домі української культури молодь співала патріотичні пісні Лариси Бойко

В рамках художньої виставки Заслуженого художника України Юрія Камишного «Листи героям», що проходила, в Домі української культури, відбувся концерт «Перемога за нами». 

Свої пісні на патріотичну тематику представила лауреат премії ім. Лесі Українки, композитор Лариса Бойко. 

На заході були присутні не тільки поціновувачі творчості нашої талановитої землячки, а також і шанувальники образотворчого мистецтва. 

Перед початком концерту Юрій Камишний провів зустріч з юними художниками та студентами. Молодь, присутня на концерті, отримала в подарунок від Лариси Бойко патріотичні листівки з текстами пісень, які лунали того вечора зі сцени. Всі бажаючі мали змогу приєднатись до спільного виконання «Козацької слави» (сл. Марії Зіновчук) та пісні «Перемога за нами». 

Дітям захисників України співачка подарувала свої диски та збірку пісень «Грає сонце на струні», ілюстровану репродукціями картин Ю. Камишного. Як зауважила Лариса Бойко, «всі картини цього художника є патріотичними, адже, вони вчать любити рідну землю, свою малу Батьківщину, нашу з Вами Україну». Фінальною крапкою концерту став виступ юної співачки Дар’ї Філінської з піснею Лариси Бойко на вірші Світлани Штатської «Рідне місто моє, Житомир».


Коли цей матеріал було вже надруковано, стало відомо, що Юрій Камишний отримав звання Народного художника України. 

Вітаємо митця з цією заслуженою нагородою!